Składniki:
- 6 jaj ugotowanych na twardo
- pęczek rzodkiewki
- pęczek szczypiorku
- 1 łyżka majonezu
- 1 łyżka serka śmietankowego typu Philadephia
- sól, pieprz czarny
- kilka gałązek koperku do dekoracji
Sposób przygotowania:
1. Jajka ugotować na twardo (jajka gotować około 10 minut od zagotowania wody).
2. Jajka wystudzić, obrać i przekroić na pół. Żółtka wyciągnąć i przełożyć do miski.
3. Do żółtek dodać: drobno pokrojony szczypiorek, rzodkiewkę, majonez, serek śmietankowy, sól, pieprz. Wykładnie wymieszać.
4. W puste miejsca po żółtkach umieścić farsz. Udekorować.
Smacznego!
Zobacz także:
Jajka faszerowane pieczarkami
3. Do żółtek dodać: drobno pokrojony szczypiorek, rzodkiewkę, majonez, serek śmietankowy, sól, pieprz. Wykładnie wymieszać.
4. W puste miejsca po żółtkach umieścić farsz. Udekorować.
Smacznego!
Zobacz także:
Jajka faszerowane pieczarkami
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz