Schab pieczony z ziołach
Pieczony schab w przyprawach. Idealny na kanapki, także na Święta. Duża ilość przypraw, sprawia, ze mięso nie jest nudne. Każdy kęs to ciekawa eksplozja smaków. Ważne, aby mięso było soczyste i miękkie. Na ciepło świetny jako danie główne.
Przepis znajdziecie tutaj:
Schab z ziołach
Pieczeń z mięsa mielonego z soczewicą i warzywami
Kolorowa i pyszna pieczeń z mięsa mielonego z warzywami. W bardzo prosty sposób można urozmaicić zwykłe mięso. Można dodać różne ulubione warzywa marynowane: papryka, marchewki, ogórki, fasolę, kukurydzę. Fajny sposób na wykorzystanie resztek. Warzywa w środku pieczeni, uatrakcyjniają wygląd potrawy.
Przepis znajdziecie tutaj:
Pieczeń rzymska z mięsa mielonego
Cudownie aromatyczna, pyszna pieczeń z mięsa mielonego. Idealna na kanapki, zamiast sklepowych wędlin. W połączeniu z ogórkami małosolnymi lub świeżym pomidorkiem stanowi idealne śniadanie. Samo przygotowanie pieczeni jest naprawdę szybkie.
Przepis znajdziecie tutaj:
Pieczeń z indyka z soczewicą i warzywami
Przepis znajdziecie tutaj:
Klops z mięsa mielonego z ryżem
Na ciepło, pieczeń można polać ulubionym sosem i zjeść do ziemniaków jako obiad. A później na zimno cieszyć się kanapkami. Nie ma to jak urozmaicenie codziennych kanapek, pyszną pieczenią z mięsa mielonego z ryżem. Świetne zastępstwo kupnych wędlin. Fantastycznie pasują do niego marynowane pieczarki lub ogórki konserwowe czy kiszone. Naprawę polecam jako dodatek.
Przepis znajdziecie tutaj:
Rolada z mięsa mielonego z grzybami
Przepis znajdziecie tutaj:
Pieczony schab ze śliwką
Aromatyczny, schab, faszerowany suszonymi śliwkami. Duża ilość przypraw
sprawiła, że wyszedł cudownie pachnący, soczysty o intensywnym smaku.
Pyszny zarówno na ciepło, oraz później na kanapki. Idealny na wiele
okazji, święta, rodzinne spotkania.
Przepis znajdziecie tutaj:
Schab ziołowy, pieczony w tymianku, majeranku, oregano
Przepis znajdziecie tutaj:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz